Orde van de Raepe zoekt opvolger voor prins Wesley

De Lokerse carnavalisten zoeken een opvolger voor prins Wesley.
archiefbeeld Yannick De Spiegeleir De Lokerse carnavalisten zoeken een opvolger voor prins Wesley.
Carnavalsorganisatie Orde van de Raepe heeft een oproep gelanceerd naar kandidaten voor de titel van prins of prinses carnaval voor 2019. Op 19 januari 2019 wordt er voor de 48ste keer een prins en/of prinses verkozen.

“De kandidaten moeten woonachtig zijn in Lokeren, minstens de leeftijd van 21 jaar bereikt hebben en ze moeten een show geven van minimum 20 minuten. Tevens moeten zij van onberispelijk gedrag zijn en mogen geen strafblad hebben. De kandidaatstelling dient schriftelijk ingediend te worden bij de voorzitter of secretaris van de Orde van de Raepe”, somt de carnavalsorganisatie de voorwaarden op. “Wij zoeken natuurlijk kandidaten tussen de carnavalisten en feestvierders van Lokeren om onze stad en de Orde van de Raepe te vertegenwoordigen gedurende het carnaval dat plaats heeft van 1 tot 3 maart 2019. Gedurende die periode zal de Prins(es) de scepter zwaaien over onze stad.”

Voor meer informatie kunnen kandidaten terecht bij Rony De Keyser (voorzitter Orde van de Raepe) tel: 0496/539131 of e-mail ronydekeyser@hotmail.com of bij De Grande Jorgen (secretaris) tel: 0472/647147 of e-mail secretaris@carnaval-lokeren.be
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.