N-VA kiest nieuw bestuur

Parlementslid Koen Daniëls kwam de campagne toelichten.
RV Parlementslid Koen Daniëls kwam de campagne toelichten.
De leden van N-VA Lokeren hebben afgelopen zondag een nieuw bestuur gekozen. Dirk Van de Voorde blijft voorzitter. Jasmien Van Bockstal wordt ondervoorzitter. 

 Bart De Maesschalck, Monique De Witte, Maartje Maes, Micha Steeman en Jan Van Den Bergh zijn de nieuwe verkozenen en zetelen voor het eerst in het bestuur. Lars Devocht, Johan Van Extergem en Geert Van Hecke zagen hun mandaat verlengd. De vier mandatarissen Eddy Van Bockstal, Sylvie Van Acker, Philippe Van Streydonck en Manu Diericx zetelen automatisch in het bestuur.

Vlaams parlementslid Koen Daniëls gaf nadien een toelichting bij de politieke actualiteit in aanloop naar de parlementsverkiezingen. N-VA gaat naar de verkiezingen met de slogan ‘Voor Vlaanderen Voor Vooruitgang!’

Ook twee Lokeraars sieren de lijst: Jasmien Van Bockstal op de lijst van het Vlaams parlement en Manu Diericx op de lijst van het Federale parlement. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.