Lokerse Taekwon-Do club vaardigt 5 atleten af voor WK-selectie

Enkele leden van Ge Baek Lokeren zijn geselecteerd voor het WK Taekwon-Do 2019.
Yannick De Spiegeleir Enkele leden van Ge Baek Lokeren zijn geselecteerd voor het WK Taekwon-Do 2019.
In het Duitse Inzell gaat tussen 23 en 27 april het 15de Junior en 21ste Senior ITF Taekwon-Do Wereldkampioenschap door. Een flink deel van de delegatie bestaat uit leden van Ge-Baek, de Lokerse Taekwon-Do club.

Het gaat om de atleten Esther Meulemeester, Roeland Heirbaut, Hans Van Lierde, Lisa Ghijsens en Tabitha Van Lierde. Master Annick Van Driessche en Bob Wigman zijn 2 van de Belgische coachen, Eddy Van Damme is één van de Belgische scheidsrechters. GrandMaster Frank Vanberghen en Master Annick Van Driessche zijn de Belgische officials, die o.a. ons land zullen vertegenwoordigen op het tweejaarlijkse ITF Congress. Op dit congres gaan dit jaar ook de 4-jaarlijkse verkiezingen door voor de ITF Board of Directors. Master Annick Van Driessche is kandidaat voor één van de functies als Board Member, en zou -indien verkozen- de eerste vrouw in het bestuur van de internationale federatie kunnen worden.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.