Handelaars centrum zetten eindejaarsactie op poten

De deelnemende handelaars klinken op de nieuwe eindejaarsactie.
Yannick De Spiegeleir De deelnemende handelaars klinken op de nieuwe eindejaarsactie.
De Lokerse handelszaken van de Markt en de Schoolstraat slaan de handen in elkaar om hun klanten te verwennen met een eindejaarsactie.

 Van 15 tot en met 31 december maak je bij een aankoop kans op een waardebon. “In totaal wordt er een som van 3.000 euro verloot onder de klanten”, verduidelijken Gerlinde Feys van Huis Feys en Veronique Van Buynder van Exclusief Men. De nieuwe eindejaarsactie vervangt de vorige actie met stempelkaarten in samenwerking met de stad. “Door de overgang naar een nieuw bestuur hebben we besloten om zelf iets op poten te zetten.” De zaken die deelnemen aan de eindejaarsactie zijn: Huis Feys, Fraai, Twins, Exclusief Men, Tik Tak, Dominique, Odille & Octaaf, Mozzarella, Juwelen Claeyé, Parfumerie Pascale, Panos, Kleding Goossens, Optiek Sonck, Patisserie Lanssens en Bar Copine. De laatste drie zondagen van december zullen bepaalde zaken hun deuren ook openzetten voor hun klanten.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.