Dronken Lokerenfan krijgt lift van Antwerpsupporters maar denkt dat hij ontvoerd wordt: ongeval nipt vermeden

Belga
Een zwaar dronken 39-jarige supporter van Sporting Lokeren is afgelopen weekend door de politie opgepakt nadat hij enkele Antwerpfans te lijf wou gaan. Die wilden hem een lift naar huis aanbieden, maar de Lokerse supporter dacht dat het om een ontvoering ging.

De 39-jarige Sportingsupporter had met succes zijn ploeg aangemoedigd, maar daarna de overwinning met iets te veel alcohol gevierd. Op zoek naar zijn auto kwam hij zwaar dronken ten val. Enkele andere supporters ontfermden zich over hem, vroegen waar hij woonde en boden aan om hem én zijn voertuig veilig naar huis te brengen. De Lokerse supporter bedankte voor dit mooi gebaar en stapte als passagier in zijn eigen voertuig. Toen hij echter de andere inzittenden Antwerps tegen elkaar hoorde praten, meende hij dat hij ontvoerd werd. Met alle gevaar vandien trok hij aan de handrem om de wagen tot stilstand te brengen. Vervolgens wou hij de andere passagiers aanvallen. Op dat ogenblik passeerde er gelukkig net een interventieploeg. Hij werd bestuurlijk aangehouden omwille van dronkenschap.

Ook een andere 32-jarige supporter belandde in de cel omdat hij in de Bergendriesstraat een flesje gooide naar een voorbijrijdende supportersbus. Hij werd bestuurlijk aangehouden voor verstoring van de openbare orde. Bovendien werd er ook een proces-verbaal opgesteld wegens bezit van een verboden wapen (slagwapen).

Ze werden zondagmiddag afgelost door een zwaar dronken 55-jarige man. Toen hij in de Zelestraat op zijn fiets wou springen, liep het immers mis en belandde hij languit op het asfalt.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Peter Thys

    toch fraai voorbeeld van die Antwerp supporters die tonen hoe het altijd zou moeten na een wedstrijd of je die nu gewonnen of verloren hebt !