Balie keert terug naar gerenoveerd Cultuurcentrum

De enthousiaste medewerkers van het Cultuurcentrum verkopen opnieuw tickets in de gerenoveerde inkomhal van het CCL.
Yannick De Spiegeleir De enthousiaste medewerkers van het Cultuurcentrum verkopen opnieuw tickets in de gerenoveerde inkomhal van het CCL.
De baliemedewerkers van Cultuurcentrum Lokeren zijn deze week verhuisd van hun tijdelijke stek in de Torenzaal naar een nieuw kantoor in het CCL.

De verbouwingen van het Cultuurcentrum zitten er nog niet op. Het Cultuurcafé heropent pas in april, maar de trouwe bezoekers van de voorstellingen op het Kerkplein kunnen wel opnieuw terecht voor tickets in het CCL zelf, waar sinds enkele maanden ook opnieuw voorstellingen plaatsvinden. Er is ook een tijdelijke pop-upbar voor een drankje na de voorstellingen.

Het enthousiaste team van de balie nam deze week haar intrek in een nieuwe ruimte waar vroeger de vestiaire was. Intussen wordt ook de laatste hand gelegd aan de nieuwe vestiaire die binnen dit en enkele weken opnieuw in gebruik zal genomen worden.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.