Zaffelare krijgt een pretpark (voor één dag)

Zaffelare krijgt voor één dagje een pretpark.
Zaffelaarse Belevenissen Zaffelare krijgt voor één dagje een pretpark.
Zaffelare krijgt in april een heus pretpark - zij het voor één dagje. De vereniging Zaffelaarse Belevenissen bouwt op Paasmaandag een kinderparadijs in het dorp, met 20 springkastelen en heel wat randanimatie.

De voortrekker van de lokale vereniging, Thierry Van Hecke, kondigde het evenement vandaag aan op sociale media. Hij raadt alle ouders aan om op 22 april de hele dag vrij te houden, want in het zogenaamd ‘Zaffelaars pretpark’ zal heel wat te doen zijn. “Er komen nog steeds activiteiten bij, maar we kunnen al zeker twintig springkastelen verzekeren", klinkt het. “We voorzien ook een grimestand, er zal kinderdisco zijn, een hoelahoepinitiatie en zoveel meer.”

Op voorhand inschrijven of kaartjes kopen voor het pretpark is niet nodig. Wie een dag in het pretpark wil beleven, kan vanaf 10 uur terecht op de parking en speelplaats van basisschool De Weg-Wijzer in Zaffelare-Dorp. Toegang tot het pretpark voor de volledige dag kost vijf euro. 

Zaffelaarse Belevenissen zal verdere updates geven via de Facebookpagina van de vereniging.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.