Marathon voor Nikita levert maar liefst 12.000 euro op: “Wat een ontzettende 24 uur!”

Mama Kathy mocht bekendmaken hoeveel er opgebracht werd.
Wannes Nimmegeers Mama Kathy mocht bekendmaken hoeveel er opgebracht werd.

In Edugo Lochristi eindigde vrijdagmiddag om 15.30 uur  de 24 uur voor Nikita. Het werd een emotioneel slot, de laatste meters werden afgelegd door mama Kathy, meter Kristel en de broer en zus van Nikita. 

De verwarming bleek kapot vandaag, maar warmte genoeg, letterlijk en figuurlijk. In totaal fietsten 500 mensen mee. Sommigen zaten zelfs drie uur lang op de spinfiets. Het bedrag dat dit alles opleverde: 12.000 euro voor de Fietsersbond en vzw Missing You.  “Wat een ontzettende dag en nacht”, zei een geëmotioneerde schooldirecteur Dimitri Van Hoecke. “Jullie zijn allemaal zo’n lieve mensen! De ster is nu wel even uit, maar ik hoop dat jullie de ster voor Nikita in jullie hart laten branden voor altijd.” 

De 12.000 euro is nog niet het finaal bedrag, er waren nog overal acties bezig. Het totaal bedrag zal in Wachtebeke op 19 december bekendgemaakt worden tijdens Music for Life.

De laatste meters werden door de familie van Nikita gereden.
Wannes Nimmegeers De laatste meters werden door de familie van Nikita gereden.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.