Wendy Van Wanten ontpopt zich tot enthousiaste floriste

Wendy Van Wanten ging met veel plezier als bloemiste aan de slag. Zaakvoerder Jan D' Hauwer (r.) van Fleurdeco en fan Tony Van Dijck (l.) zagen dat het goed was.
Klaas De Scheirder Wendy Van Wanten ging met veel plezier als bloemiste aan de slag. Zaakvoerder Jan D' Hauwer (r.) van Fleurdeco en fan Tony Van Dijck (l.) zagen dat het goed was.
Lierenaars hebben zaterdagnamiddag Wendy Van Wanten bijzonder warm onthaald in de Pallieterstad die gaststad was voor het 'Eerste Weekend van de Klant'. In bloemenwinkel Fleurdeco ontpopte Wendy Van Wanten zich als een heuse floriste.

"Dit is geen bloemenwinkel maar een bloemenbar, er is champagne, er zijn optredens en ik mag boeketjes maken...Ik hou enorm veel van bloemen maar het vraagt veel werk, tijd en liefde. Als ik later wat meer vrije tijd heb, ga ik mij wijden aan de bloemsierkunst. Dan zorgt Frans voor het eten en ik voor de sfeer. 't Is een hele uitdaging want ik mag mijn boeket zelfs verkopen", vertelt Wendy van Wanten die haar eerste boeket verkocht aan Lierenaar Tony Van Dijck. "Dit komt in de etalage van mijn hoedenwinkel te staan", zegt hij fier. En van zaakvoerder Jan D'hauwer mag Wendy vaker langskomen. Wendy Van Wanten verkocht ook nog pyama's in De Klok en trok ook nog naar de trendy dameswinkel Marie Fleur.


'MNM Sing Your Song' bracht zaterdag spetterende optredens van Peter Van de Veire, Miguel Wiels, Natalia en Wim Soutaer op de Grote Markt. Loes Van den Heuvel, Eline De Munck en Showbizz Bart tekenden present in de winkelstraten. Het eerste succesvolle Weekend van de Klant werd geopend door Karel Van Eetvelt (UNIZO) en Dominique Michel (Comeos). Minister Alexander De Croo gaf tips over digitalisering voor winkels. (WAE)

Natalia en Peter Van de Veire zorgden voor ambiance op de Grote Markt.
Aerts Natalia en Peter Van de Veire zorgden voor ambiance op de Grote Markt.