AC Lyra schenkt 1 250 euro van Kerstnatuurloop aan goed doel

AC Lyra schonk een cheque van 1 250 euro aan de vzw Oikonde. Ook Liers burgemeester Frank Boogaerts was aanwezig bij de overhandiging.
Marc Aerts AC Lyra schonk een cheque van 1 250 euro aan de vzw Oikonde. Ook Liers burgemeester Frank Boogaerts was aanwezig bij de overhandiging.

Atletiekclub Lyra overhandigde onlangs een cheque ter waarde van 1 250 euro aan de vzw Oikonde, die zich inzet voor mensen met een beperking. Het ging om de opbrengst van Lyra’s jaarlijkse Kerstnatuurloop. 

De Natuurlopen van Lyra zijn intussen een begrip in de streek. De hele winter door organiseert de vereniging één keer per maand een jogging in de groene gordel rond Lier, nu al voor het zestiende jaar op een rij. Ook op 26 januari, 16 februari en 30 maart zijn er nog Natuurlopen voorzien. De verwachting is dat men bij één van deze gelegenheden de in totaal 50 000ste jogger zal mogen begroeten.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.