Valentijnsactie ‘Lichtervelde Lieft’ aan vierde editie toe

De gemeente slaat opnieuw de handen in elkaar met vzw Samen Ondernemen/Unizo voor de actie 'Lichtervelde Lieft'.
RV De gemeente slaat opnieuw de handen in elkaar met vzw Samen Ondernemen/Unizo voor de actie 'Lichtervelde Lieft'.
De gemeente, vzw Samen Ondernemen/Unizo, lokale horeca en winkels slaan voor het vierde jaar op rij de handen in elkaar voor een grootse Valentijnsactie.

Dit keer doen 62 winkels mee aan de actie. Dat zijn er drie meer dan vorig jaar. De deelnemende horecazaken verwennen de klanten met een extraatje bij een drankje, terwijl er bij de winkels weer een spaaractie loopt. Klanten kunnen overal stempels verzamelen en wie een volle stempelkaart heeft, maakt kans op een citytrip, een diner of allerlei andere prijzen.

“De actie heeft een driedubbel doel: naast de spaaractie en de ondersteuning van de horeca, mikken we vooral op een warme valentijnssfeer in het centrum”, zegt schepen Els Kindt (CD&V). “Zo prijkt op onze kubusstructuren opnieuw een spandoek met een aankondiging van de actie en op verschillende locaties komen grote, rode harten. Alle deelnemers zijn te herkennen aan de affiche, de rode loper voor de deur en het V-bord. Verder geven de leerlingen van het SASK opnieuw een kunstig tintje aan de actie.”

‘Lichtervelde Lieft’ loopt van 14 januari tot en met 14 februari.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.