Marjolijn wint weekendje weg dankzij bezoekje aan de markt

De prijsuitreiking van de Week Van de Markt in Lichtervelde
RV De prijsuitreiking van de Week Van de Markt in Lichtervelde
Tijdens de provinciale actie ‘Week van de Markt’ vielen zaterdag prijzen te winnen tijdens de wekelijkse marktdag in Lichtervelde. Alle marktbezoekers kregen bij elke aankoop een invulformulier waarmee ze kans maakten op één van de prijzen uit de mooie prijzenpot.

Marjolijn Debeuckelaere ging aan de haal met de hoofdprijs: een bon van 300 euro voor een weekendje weg in West-Vlaanderen. Er waren ook prijzen voor Rudy Desmet, Gabriël Vercruysse, Jan Callens, Martine De Bruyckere, Nadine Deprey, Ria Spruytte, Hanne Heytens, Daniël Dobbelaere, Ilse Cornillie, Willy Van Laethem, Jeanine Van Hulle,  Michèlle Cuvelier, Veerle Kindt, Mariska De Gloire, Nicole Verhaeghe, Lionel De Decker, Christine Deseyne en Jean-Marie Delrue. 

De twintig winnaars gingen naar huis met cinematickets, waardebonnen of twintigbeurtenkaarten voor het zwembad. Ieder prijzenpakket bevat ook een herbruikbare winkeltas, een balpen van Lichtervelde, een zweetbandje, een zakje paaseitjes en een vakantiebrochure. Het gemeentebestuur spreekt van een bijzonder geslaagde editie.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.