Gemeente lanceert nieuwe winkelactie met herbruikbare boodschappentas

De gemeente ondersteunt lokale handelaars met een nieuwe winkelactie onder de noemer 'Doe gouden zak(k)en in Lichtervelde'.
Sam Vanacker De gemeente ondersteunt lokale handelaars met een nieuwe winkelactie onder de noemer 'Doe gouden zak(k)en in Lichtervelde'.

De Lichterveldenaars zullen op vrijdag 7 december een herbruikbare winkeltas in hun brievenbus vinden. Daarmee wordt de aftrap gegeven van ‘Doe gouden zak(k)en in Lichtervelde’, een nieuwe winkelactie van de gemeente. “Deze winkeltas kunnen ze gebruiken in plaats van plastic zakjes om boodschappen te doen”, legt schepen voor Lokale Economie Roos Vanwalleghem (CD&V) uit. “Zo hopen we de lokale economie te ondersteunen en tegelijk dragen we bij tot een duurzame en nettere gemeente.”

Er is ook een tombola verbonden aan de actie, want in de tas vind je een unieke cijfercode waarmee er prijzen te winnen vallen. Om de twee maanden worden de winnende nummers bekendgemaakt in het gemeentelijk infoblad.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.