Zwaar ongeval in Herent: jonge vrouw verliest controle over stuur en belandt tegen geparkeerde truck

De wagen kwam tot stilstand tegen een geparkeerde vrachtwagen.
Vertommen De wagen kwam tot stilstand tegen een geparkeerde vrachtwagen.
Op de Mechelsesteenweg in Herent verloor een jonge vrouw vanmorgen rond 6 uur de controle over het stuur. De wagen belandde tegen een geparkeerde vrachtwagen.

De politie kreeg zondagochtend vroeg melding van een zwaar ongeval op de Mechelsesteenweg. Een jonge vrouw reed omstreeks 6 uur met haar wagen in de richting van Leuven en verloor ter hoogte van warenhuis Aldi de controle over het stuur. 

De auto ramde een paaltje en kwam vervolgens tot stilstand tegen een geparkeerde vrachtwagen. De bestuurster kwam vast te zitten in haar wagen. De brandweer kwam ter plaatse om het slachtoffer te bevrijden. De vrouw werd gewond overgebracht naar het ziekenhuis in Leuven voor dringende verzorging.

De jonge vrouw verloor de controle over het stuur en ramde vervolgens een paaltje van een verkeersbord.
Vertommen De jonge vrouw verloor de controle over het stuur en ramde vervolgens een paaltje van een verkeersbord.1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Dennis Andersen

    Even afwijken kan iedereen overkomen, daarbij een paaltje raken ook, maar dan zoveel verder nog tegen een vrachtwagen knallen en moeten bevreid worden door de brandweer? Dat is dan toch niet tegen 70km/u.