Vijf bestuurders betrapt met glaasje te veel op

De verkeerspolitie heeft donderdag tussen 19 uur en 3 uur ’s nachts een controleactie gehouden. 172 auto’s werden aan de kant gezet. 

Alle bestuurders moesten een alcoholtest afleggen. Daarvan hadden er vijf een glas te veel op. Zij bliezen 'Alert' en hadden dus tussen de 0,5 en 0,8 promille in hun bloed. Verder zijn er twee processen-verbaal uitgeschreven voor verlopen technische keuringen, werd een niet-verzekerd voertuig in beslag genomen en werd een proces-verbaal opgesteld voor een chauffeur die rondreed ondanks het feit dat zijn rijbewijs was ingetrokken door de rechtbank. 

Inspecteurs van het fenomeenteam, die zich toeleggen op drugs, troffen in twee auto’s gebruikshoeveelheden cannabis aan. De drugs werden in beslag genomen en de bezitters kregen een proces-verbaal.

Illustratie PZ Leuven
Vertommen Illustratie PZ Leuven1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Freddy De Vos

    Mooi werk van de politie! Doe zo voort! Hopelijk kunnen we ooit leven in een verkeersveilige wereld, waarbij iedereen zich houdt aan de wetten en plichten en op een verantwoordelijke en veilige manier rijdt.