Rommelmarkt om kas van Woudlucht te spijzen

School Woudlucht in Heverlee organiseert vandaag haar tweede grote rommelmarkt. Op die manier wil de school geld in het laatje brengen om investeringen te doen in het onderwijsproject.
Campus Woudlucht organiseert voor de tweede keer een grote rommelmarkt.
Vertommen Campus Woudlucht organiseert voor de tweede keer een grote rommelmarkt.

“Vorig jaar organiseerde onze school voor de eerste keer een grote rommelmarkt. Deze eerste editie was meteen een succes. Het duurde dan ook niet lang of er stond een nieuwe datum vast”, zegt Sarah Dumoulin, communicatieverantwoordelijke bij BuSO Woudlucht. “Je kan er door tweedehands spulletjes snuisteren en gezellig rondwandelen. Meer dan 100 standhouders, goed voor minstens 500 meter aan verkoopstandjes, zijn ingeschreven. Naast sport en spel zijn ook de Tiense Koetsiers aanwezig. Zij maken rondritjes met twee Brabantse trekpaarden. Voor 1 euro per rit kan je een tochtje maken met de huifkar en ook zo onze school steunen. De opbrenst gaat naar investeringen die zorgen voor een positief welbevinden van iedere leerling en een warme sfeervolle school.”

VertommenReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


Video