Politie legt drie dronkaards in cel te slapen

Ook tijdens de feestperiode durfden ze op en rond de Oude Markt al eens een pintje te veel te drinken
Archieffoto Vertommen Ook tijdens de feestperiode durfden ze op en rond de Oude Markt al eens een pintje te veel te drinken
De politie heeft woensdagochtend drie mannen aangetroffen die te diep in het glas hadden gekeken.

Een 35-jarige man uit Oud-Heverlee kwam woensdag om 6.30 uur op de Oude Markt ten val. Hij hield daaraan een fel bloedende snee over aan de rechterwenkbrauw. De man werd overgebracht naar het Heilig Hartziekenhuis. Daar mocht hij na verzorging ook zijn roes uitslapen. De dertiger had te veel gedronken. Hij was de voorbije maanden al twee keer eerder door de politie opgepakt naar aanleiding van overmatig alcoholgebruik.

Een 21-jarige student uit Herent werd woensdagochtend opgepakt nadat hij in een café op de Oude Markt een meisje had lastig gevallen. Het kwam in het café tot een discussie, waarbij het slachtoffer een pint over de dronken twintiger kapte. De politie werd er bijgeroepen. De man uit Herent, die duidelijk over zijn theewater was, werd aangehouden en in de politiecel te slapen gelegd.

Wildplasser

Tot slot werd een 46-jarige man uit Heverlee woensdagochtend door een patrouille betrapt toen hij op de Geldenaaksevest tegen de muur van de centrale gevangenis plaste. Toen de politie hem hierover aansprak, bleek dat hij nog maar weinig zinnigs kon uitbrengen en amper op zijn benen kon staan. De man was stomdronken en werd in de cel te slapen gelegd.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.