Politie komt tussen bij lawaaioverlast

Verschillende studenten die een feestje vierden in Café In Den Boule, op de hoek van de Vaartstraat en de Augustijnenstraat, kregen woensdagnacht een GAS-pv, omdat ze alcohol aan het drinken waren op straat. 

De drie studenten stonden samen met enkele anderen buiten op het terras en zorgden voor heel wat lawaaioverlast. Een 19-jarige student uit Schilde, die de bloemetjes kwam buiten zetten in Leuven, belandde even na middernacht op het commissariaat nadat hij zich bij een controle aan hetzelfde café laatdunkend uitliet over het politieoptreden. De man werd aangemaand zich te gedragen en kreeg de kans op te krassen. Dat deed hij niet en bleef de patrouille uitdagen. Uiteindelijk werd hij opgepakt en overgebracht naar het commissariaat waar een GAS-pv wegens het verstoren van de openbare orde werd opgesteld ten laste van de Antwerpenaar. 

Gitaar om 4 uur 's nachts

Ook een 38-jarige man werkte donderdagochtend even na 4 uur danig op de zenuwen van de bewoners van het Joris Helleputteplein, omdat hij gitaar aan het spelen was. De man werd door een patrouille aangemaand te stoppen met zijn nachtelijke serenade en kreeg er een GAS-pv bovenop.

Illustratie PZ Leuven
Vertommen Illustratie PZ LeuvenReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.