Leuvense shoppers schenken 4631,62 euro

Tijdens de shoppingweekends in december in de Leuvense binnenstad konden de kerstshoppers hun waardering laten blijken voor de musicerende fanfares, koren en bands. Ze deden dat met veel overtuiging. “De opbrengst van 4631,62 euro gaat naar de Minder Mobielen Centrale Leuven”, zegt handelscoach Tine Vandeweerd.
De Minder Mobielen Centrale Leuven kreeg een mooie cheque. Foto rv
Vertommen De Minder Mobielen Centrale Leuven kreeg een mooie cheque. Foto rv

“Tijdens de weekends van december wilden we het winkelen in de binnenstad wat nog aangenamer maken door lokale fanfares, koren, grote en kleine orkesten een plaats te geven in de winkelstraten”, zegt Tine Vandeweerd, handelscoach van handelaarsorganisatie Liefst Leuven. “De bezoekers stelden die muzikale omkadering blijkbaar zeer op prijs want hun vrijgevigheid was heel groot. De mensen konden een bijdrage naar keuze geven voor de Minder Mobielen Centrale Leuven. Op die manier werd er uiteindelijk 4631,62 euro ingezameld. Met deze bijdrage steken we ook een hart onder de riem van de vele vrijwilligers van de Minder Mobielen Centrale Leuven die zich elke dag belangeloos inzetten voor mensen met mobiliteitsproblemen en een beperkt inkomen.” Meer info: www.shoppeninleuven.be
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.