'Korting van de Dag' boekt steeds meer succes

De website www.kortingvandedag.be, die opgericht werd door Leuvenaar Thomas Loyens, blijft verder succes boeken. De site groepeert intussen al acties en kortingen van meer dan 300 webshops.

In de maand januari voerde Thomas Loyens een proef uit: hij deed enkele online aankopen en ging daarbij op zoek naar kortingen en acties. Daarmee bespaarde hij al snel een flinke slok op de borrel. De beslissing was dus snel genomen: Thomas zou een website opstarten - www.kortingvandedag.be - waarop hij het de bezoekers gemakkelijk zou maken en een pak kortingen, acties en aanbiedingen van webshops zou bundelen. Onmiddellijk volgden er positieve reacties, en na enkele maanden online blijkt de website steeds meer succes te boeken. "In februari bundelde ik acties van 150 webshops", zegt Loyens. "Intussen zijn het er al meer dan 300. Ook de bezoekersaantallen zijn sterk gestegen, de 'likes' op Facebook gingen van 250 naar 800, en 2.500 mensen schreven zich al in voor onze nieuwsbrief."

De voorbije weken focuste Loyens op één specifiek thema: de pretparken. "Ik heb op de website alle mogelijke kortingen vermeld die je in pretparken kan krijgen. Walibi, Bellewaerde, Bobbejaanland, Plopsa, zelfs Movie Park in Duitsland. Via www.kortingvandedag.be kom je in een paar tellen te weten hoe je zo goedkoop mogelijk naar eender welk pretpark kan", besluit Loyens. (KBH)