Judoclub Lennik schittert op eerste Vlaams-Brabantse jeugdontmoeting

Hoofdtrainer Jan Van Holder en trainer Renaud Henssens met de pupillen van Judoclub Lennik
RV Hoofdtrainer Jan Van Holder en trainer Renaud Henssens met de pupillen van Judoclub Lennik
Judoclub Lennik stond afgelopen weekend op het hoogste schavotje tijdens de eerste Vlaams-Brabantse jeugdontmoeting in Zemst. 

Judoclub Lennik vaardigde zeven pupillen judoka’s af op zaterdagochtend, onderverdeeld in zeven verschillende poules. Zij wonnen 16 van hun 19 kampen. Zowel Noah Henssens, Pepijn Van Houdenhove, Enrique Wijns, Sasja Azzabi als Mathieu De Jonckheere behaalden de eerste plaats in hun groep. Lilla Marechal en Mathias De Mot tweede in hun respectievelijke poule. Daarmee stond Judoclub Lennik ook als club op het hoogste schavotje. “Ik heb echt judo gezien, wat niet evident is voor deze kinderen”, aldus hoofdtrainer Jan Van Holder. “Bovendien is er echt een leuke, kameraadschappelijke sfeer in de groep. Onze judoka’s tonen ook veel respect voor de tegenstrevers en scheidsrechters. En dat is minstens even belangrijk.” In de namiddag kwamen de miniemen in actie. Daar behaalden Nohre Borremans en Seth De Saegher de derde plaats. Sara Evenepoel en Tamim Azzabi werden tweede en Christopher Herbert tot slot won zijn wedstrijdpoule.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.