Pizzakoerier (24) onder MUG-begeleiding naar ziekenhuis na aanrijding

Repro Moreau
Koerier Alein Suran (24) van Boston Pizza is vrijdagavond omstreeks 22 uur zwaar gewond geraakt bij een aanrijding in de Katstraat in Lede. De pizzakoerier had er net een levering opzitten.

Toen de koerier aan het voetpad klaar stond om zijn weg verder te zetten, merkte de bestuurster van een rode Toyota Aygo de man niet op. De koerier werd aangereden en verschillende meters weggeslingerd. Door de daarbij opgelopen verwondingen aan arm en been verloor hij korte tijd het bewustzijn. De man werd onder begeleiding van een MUG-team naar het Algemeen Stedelijk Ziekenhuis van Aalst gevoerd. Daar bleken de verwondingen mee te vallen. De vaststellingen door de politie van het ongeval duurden tot na 23 uur.

Koen Moreau2 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • Karina Praet

    Niet alleen zij rijden als zotten. Nu alle verkeer naar Wanzele, Smetlede enz via de Overimpestraat/Ledestraat moet rijden is het hier zeer gevaarlijk. Max. snelheid is 50km/uur. Er wordt hier veel sneller gereden. Heb vorige week een melding gemaakt aan de gemeente, maar heb nog geen antwoord. Er moeten eerst doden vallen zeker?

  • Francis Van den Berghe

    Hij was misschien niet in fout maar het moest ervan komen. Ze rijden (vliegen) zoals zotten door Lede en omstreken,zowel met de bromfietsen als met de auto's. Ze staan ook overal en vooral aan kruispunt rammelstraat fout geparkeerd waardoor ze anderen in gevaar brengen.