Kerstactie bij Radio Lede: betaal voor verzoeknummer, steun kinderen in armoede en maak kans op een citytrip

Radio Lede
RV Radio Lede
Tot en met zondag 16 december kan bij radio Lede plaatjes aanvragen en het goede doel steunen. “Voor één euro draaien we jouw geliefde plaat en de opbrengst schenken we via de kerstman aan Leedse kinderen in armoede”, vertelt Ralph Iliano.

Nummertjes aanvragen kan door ‘STEM PLAAT en de titel’ te sms’en naar 6638 of tijdens de live-uitzending van de Leedse Sterdagen op zaterdag 15 en zondag 16 december langs te komen aan zaal De Bron. “De verzoeknummers worden daar en tijdens de Leedse Top 100 op kerstdag gedraaid.” Wie plaatjes koopt, steunt niet alleen het goede doel. “Op het einde van de actie verloten we tal van prijzen waaronder een bloemenboeket van bij Meander ter waarde van 50 euro, een gelaatsverzorging van 100 euro bij Babor en een citytrip ter waarde van 250 euro van bij Reizen Andy Sonck.” Meer info en luisteren via www.radiolede.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.