Jonge mama van drie kinderen met messteken om het leven gebracht door partner

De woning van het echtpaar in Oordegem.
Koen Baten. De woning van het echtpaar in Oordegem.
In Oordegem, een deelgemeente van het Oost-Vlaamse Lede, is afgelopen nacht een 33-jarige vrouw om het leven gekomen in verdachte omstandigheden. Het slachtoffer zou door geweld omgekomen zijn. De partner is aangehouden.

Het koppel met drie kinderen woonde ongeveer een jaar in de straat Blekte, in Oordegem. De vrouw, een moeder van drie kinderen van 10, 11 en anderhalf jaar, zou op gruwelijke wijze om het leven gebracht zijn met een mes door haar partner, een 35-jarige man uit het Gentse. De kindjes waren op het moment van de feiten in de woning aanwezig. Zij worden opgevangen door familie.

De dader heeft zelf de politie en hulpdiensten verwittigd. Hij werd na verhoor aangehouden door de onderzoeksrechter. Dat meldt het parket van Oost-Vlaanderen. De aanleiding voor de feiten is nog niet bekend. Politie en parket geven voorlopig ook geen details over het overlijden.

Er is een wetsdokter aangesteld, die een autopsie zal uitvoeren op het lichaam van de vrouw. 

De woning is verzegeld door de politie.
Koen Baten De woning is verzegeld door de politie.15 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Johan Cobbaert

  Heeft hem levenslang

 • Geert jonckheere

  Hoe erg voor die kindjes want die zijn nu hun mama kwijt die hen zo graag zag. Zij deed werkelijk alles voor haar gezinnetje.

 • Jan Gielen

  Als men oude rechtbankverslagen leest, dan zijn dit soort drama's van alle tijden. Alleen wordt het nu door de media breed uitgemeten.

 • Veronique Abeels

  Het is niet meer te doen op deze aardbol wat een ellende allemaal, er gebeurd niets meer normaal dan zeggen ze altijd, het leven is een strijd. Gelijk hebben ze ook . Ocharme die kinderen weer .

 • Ria Van Mölken

  Wat erg die arme kindertjes al zo jong zonder moeder en ( vader ) en die op zo'n afgrijselijke wijze om het leven gebracht is Het wordt steeds gekker Heel veel sterkte voor hun en de familie.