Carl helpt (jonge) honden op weg met spel en socialisatie: proeven tijdens wintersneukelwandeling op zondag 16 december

Carl Groteboer is oprichter en verantwoordelijke van de vzw Spel en Socialisatie.
Repro Moreau Carl Groteboer is oprichter en verantwoordelijke van de vzw Spel en Socialisatie.
De vzw Spel en Socialisatie van Carl Grooteboer biedt voortaan begeleide spelklasjes en aangepaste trajecten voor honden aan in Smetlede. Op zondag 16 december is er ook een wintersneukelwandeling.

“We zorgen samen met ervaringsgerichte gedragstherapeuten voor een leuk een leerzaam traject waarbij we door samen te spelen de band tussen hond en baasje verstevigen alsook het zelfvertrouwen van de hond op een positieve manier stimuleren”, luidt het. Bedoeling is de lichaamstaal van de hond beter te leren lezen waardoor je gedrag kan inschatten en voorspellen. Naast de klasjes worden ook wandelingen georganiseerd. “Zo is er op zondag 16 december een bewegwijzerde sneukelwinterwandeling die begint aan café Roste Mon op Smetlededorp.” Deelnemers kunnen vrij starten tussen 10 en 13 uur. “Graag vooraf inschrijven via info@spelensocialisatie.be met melding van aantal deelnemers.” Meer info: www.spelensocialisatie.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.