Atletiekclub Vlierzele Sportief is krasse actieve 75-jarige

Het bestuur van Vlierzele Sportief werd ontvangen in het gemeentehuis van Lede ter gelegenheid van het 75 jaar bestaan.
Koen Moreau Het bestuur van Vlierzele Sportief werd ontvangen in het gemeentehuis van Lede ter gelegenheid van het 75 jaar bestaan.
Met naam en faam is atletiekclub Vlierzele Sportief uit Oordegem tot in de wijde regio bekend. De club en haar atleten doen het 75 jaar na de opstart dan ook bijzonder goed.

Om alles werkbaar en organiseerbaar te houden werd het aantal leden van duizend de laatste jaren gehalveerd tot een 500-tal actieve leden. Die kunnen rekenen op een diverse gemotiveerde en getalenteerde trainersstaf van een vijftigtal mensen. Een ploeg waar voorzitter Greet Smekens de handen vol mee heeft. De club doet het overigens uitstekend. Recent stuurde VS nog drie atleten naar het Europees Kampioenschap in Berlijn en een atleet naar het World Para Athletics European Championship, eveneens in Berlijn. Enigszins losstaand van de VS-werking heeft Vlierzele Sportief ook olympisch bobsleester An Vannieuwenhuyse aan boord.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.