Musical met Roodkapje in Biekorf

Geert De Rycke
De Cultuurdienst haalt Roodkapje-De Musical naar Lebbeke. De familievoorstelling giet het eeuwenoude sprookje over een lief meisje dat koekjes gaat brengen naar haar zieke oma in een interactieve en humoristische versie. 

Roodkapje ontmoet diep in het bos de vegetarische wolf Gerrit. Hij raadt Roodkapje aan een mooie bos bloemen voor haar oma te plukken. Wat Roodkapje niet weet, is dat Gerrits gemene vrouw Tina iets heel anders van plan is. Roodkapje zorgt samen met haar vrienden uit het dorp voor meer dan een uur muzikaal vermaak. De vegetarische wolf Gerrit en zijn gemene vrouw Tina staan garant voor hilarische scènes en tranen van het lachen. Het publiek mag zich aan een schitterend decor, prachtige kostuums en swingende meezingliedjes verwachten. De voorstelling vindt plaats op zondag 21 april om 14 uur. Liefhebbers kunnen terecht in de Podiumzaal van Cultuurcentrum De Biekorf, aan de Stationsstraat in Lebbeke. Toegangskaarten zijn er vanaf 7,5 euro. Info en reservatie: www.ccdebiekorf.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.