Massa volk voor opnames Vlaamse Top 10

Zanger Christoff mocht de avond afsluiten.
Foto Geert De Rycke Zanger Christoff mocht de avond afsluiten.
Meer dan vierduizend enthousiaste toeschouwers kwamen zaterdagavond opdagen op de Grote Plaats in Lebbeke. Het plein stond afgeladen vol voor de opnames van de Vlaamse Top 10 van MentTV.

Er kwamen dan ook tientallen Vlaamse artiesten langs om hun nieuwste nummers te zingen. Onder andere Luc Steeno, John Terra, Wim Soutaer, De Romeo's, Lindsay en Christoff stonden op het podium.


Ambiance en feestgedruis waren dus nooit ver weg. Het is ondertussen traditie aan het worden dat de televisieopnames voor MentTV in Lebbeke plaatsvinden. Burgemeester François Saeys (Open Vld) ziet het graag gebeuren


"Dit zorgt voor serieus wat uitstraling van onze gemeente", zegt hij. "Onze Grote Plaats met erg mooie kerk en gemeentehuis komt dankzij de opnames op televisie in heel Vlaanderen. De clips worden bijna een heel jaar door uitgezonden en zo komt Lebbeke vaak in beeld. Bovendien zorgen de opnames natuurlijk voor een leuk feest waar al onze inwoners kunnen van genieten." De opnames werden afgeloten met anderhalf uur durend live concert van Lindsay en Christoff.


(DND)