Bromfietser (30) in levensgevaar na aanrijding met lichte vrachtwagen die mogelijk voorrang van rechts negeerde

Het ongeval gebeurde aan de Wolvestraat en de Aalstersestraat in Wieze.
Koen Baten Het ongeval gebeurde aan de Wolvestraat en de Aalstersestraat in Wieze.
Aan het kruispunt met de Aalstersestraat en de Wolvenstraat in Wieze, vlakbij de Callebaut-fabriek, is vrijdagochtend een motorrijder uit Lebbeke levensgevaarlijk gewond geraakt na een aanrijding. 

De man reed rond 6 uur ‘s ochtends in de richting van Lebbeke, toen hij aan het kruispunt met de Wolvenstraat gegrepen werd door een lichte vrachtwagen. De bestuurder werd in levensgevaar afgevoerd naar het ziekenhuis en is op dit moment nog altijd kritiek. Hij zal later nog geopereerd worden. 

Het parket van Oost-Vlaanderen afdeling Dendermonde stuurde en verkeersdeskundige naar de plaats van het ongeval. “Uit de eerste vaststellingen blijkt dat de lichte vrachtwagen de voorrang van rechts negeerde", aldus het parket. “Meer informatie over het ongeval  hebben we op dit moment nog niet”, klinkt het. Het kruispunt was een tijdlang afgesloten voor het verkeer om de nodige vaststellingen te doen. Rond 10 uur was de rijbaan opnieuw vrijgegeven. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.