Kerstboom valt kleiner uit dan gepland

Bollen

Er is op sociale media de voorbije dagen al heel wat te doen rond de kerstboom die op het Stationsplein is neergepoot. Die blijkt wat kleiner dan gepland uitgevallen te zijn. 

“Aanvankelijk was er een grote kerstboom voorzien, ons aangeboden door particulieren, maar jammer genoeg bleek na transport en opbouw dat de boom ferm beschadigd was”, vertelt burgemeester Iris Vander Schelde (Open Vld). “Daarom werd voorgesteld om deze te vervangen door een iets kleiner exemplaar, dat ons ook geschonken is. Nu blijkt deze inderdaad wat kleiner dan gedacht te zijn. Toegegeven, dit jaar zullen vooral de mensen en de ambiance het gestalte van de kerstboom moeten compenseren maar dat zal wel geen probleem zijn.” 

Naast de negatieve commentaren op de boom op sociale media, zijn er toch ook Landenaren die er een positieve draai aan geven. Zo werden er door enkele mensen al kerstballen in gehangen en werd de oproep gelanceerd om dit voorbeeld te volgen. De stad Landen gaat vrijdag ook van start met de plaatsing van de kerstversiering en gloednieuwe kerstverlichting. Deze klus zal enkele dagen in beslag nemen. “Op 14, 15 en 16 december sluiten we het jaar af met het gezellige WinterLanden en zal de sfeer compleet zijn”, aldus burgemeester Vander Schelde. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.