Poortgebouw staat in top 10 voor trouwlocaties

Het Poortgebouw aan de Groenplaats in Oud-Rekem staat in de top 10 van bijzondere locaties om te trouwen. De lijst is samengesteld door het lifestyle- en modeblad Marie Claire dat terzake als zeer toonaangevend wordt gezien.

Het Poortgebouw kan zich meten met plekken als het kasteel van Ruisbroek, Chalet Robinson Terkamerenbos of het Gruuthuus in Gent. Opvallend, ook Hangar 58 van domein Bokrijk komt in de lijst voor. Daarmee staat Limburg twee keer in de top-10.

Het Poortgebouw staat op een zevende plaats, Hangar 58 sluit het rijtje op 10. Gastvrouw Mieke Senden: “We krijgen de quotering omwille van de unieke ligging, het statige poortgebouw en de prachtige inkleding van onze feesten.”

Die unieke ligging verwijst naar het sfeervolle Oud-Rekem, met het karakteristiek kasteel d’Aspremont Lynden en de Museumkerk als achtergrond. Daarbij vormt de aangrenzende tuin een extra troef.  Voeg daar de tot in de details verzorgde tafels en de gastronomische keuken aan toe en het plaatje is rond. Voor meer info: www.poortebouw.be of 089/46.36.56

Het Poortgebouw één van de meest toonaangevende evenementenlocaties in de Euregio
Jempi Welkenhuyzen Het Poortgebouw één van de meest toonaangevende evenementenlocaties in de EuregioReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.