Jongen (16) mishandeld in discotheek, ouders vinden daders

Een screenshot uit het filmpje
Facebook Een screenshot uit het filmpje
Een jongeman (16) uit Lanaken is vrijdag mishandeld geweest in een Nederlandse discotheek. Het slachtoffer logeert momenteel bij een bevriend gezin uit Lanaken. De vader des huizes deed via Facebook een oproep naar getuigen in de hoop de daders te vinden. Met succes, zo blijkt. “Ik ga vandaag nog een verklaring afleggen", laat de man weten. 

De feiten speelden zich af in discotheek Mondial in Beek. De vader plaatste op Facebook een filmpje waarin duidelijk te zien is  hoe een jongen enkele rake klappen en stampen krijgt van een groepje feestvierders. Daarbij zou hij ook zijn bril zijn kwijtgespeeld. Zelfs wanneer hij op de grond ligt, blijft hij in de klappen delen.

Die video werd inmiddels al meer dan 3.500 keer gedeeld en ook de politie bevestigt dat er reeds aangifte werd gedaan van de feiten. De vader in kwestie beloofde een mooie fooi voor diegene die de gouden tip kan geven.

In een tweede Facebookbericht liet de vader verstaan dat hij telefonisch bedreigd werd door de daders in kwestie, maar dat hij ‘zich niet laat intimideren’. Volgens de Nederlandse krant De Limburger is het slachtoffer een vriend van zijn zoon, die momenteel bij het gezin verblijft.
12 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Esther Di Falco

  Wat een ventje van 16 in een discotheek doet??? Heb ook 3 zonen en een is 17 en gaat ook regelmatig weg met vrienden hij amuzeert zich is een levensgenieter... ik kan alleen maar hopen als moeder dat het mij niet overkomt. Nu hopen dat het gerecht zijn werk doet.

 • Natascha Remmers

  Was een kids party voor kinderen van 12 tot 18 jaar.

 • Peter Panmans

  Wat doet een ventje van 16 in een discotheek?

 • Willem Van Kalsteren

  Geld afpakken en levenslang laten betalen, dat helpt altijd.

 • vangeel guido

  De daders laten werken voor het slachtoffer.10 jaar 500 euro. Meer blauwe plekken 800 euro per maand.