Lanaken kampt met overpopulatie aan everzwijnen

VeldwezeltEr is een overleg gepland met de lokale jagers om het probleem van de overpopulatie van de everzwijnen in Groot-Lanaken aan te pakken. Voor andere alternatieven moet er ruggespraak komen met het Agentschap Natuur en Bos. De dieren worden de laatste weken steeds vaker gespot in woongebied. 

 1. Van Alexandra en James die zoontje Omélie verloren in kinderopvang tot ex-politicus Björn die dakloos werd: een terugblik op de meest opvallende regioverhalen van 2022
  vlaanderen

  Van Alexandra en James die zoontje Omélie verloren in kinderop­vang tot ex-politicus Björn die dakloos werd: een terugblik op de meest opvallende regioverha­len van 2022

  6 juli 2022 zal voor veel Antwerpenaren in het heugen gegrift staan door de zware universiteitsbrand die urenlang woedde, Alexandra en James uit het West-Vlaamse Eernegem verloren eind augustus hun zoontje Omélie in de kinderopvang en cafébaas Stefaan kroop door het oog van de naald na extreem zinloos geweld in Aalst. Wij blikken terug op de beste regioverhalen uit heel Vlaanderen van het afgelopen jaar.
 2. Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis
  HLN Shop

  Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis

  Heb je een groot hart voor koken, is de kans reëel dat je keuken al snel te klein wordt. Om je volledig te kunnen uitleven achter je potten en pannen, verwelkom je immers graag een gamma hulpmiddelen, zoals een blender, mixer, fruitpers… Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines, kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop bekijkt deze onmisbare sidekick voor (hobby)chefs van dichterbij.