Iedereen klaar voor sprookjesachtige Kerstmagie in Kasteel van Laarne

Sprookjes en kerstsfeer tijdens Kerstmagie in het Kasteel van Laarne.
Didier Verbaere Sprookjes en kerstsfeer tijdens Kerstmagie in het Kasteel van Laarne.

In het Kasteel van Laarne werd maandagavond de generale repetitie gehouden van Kerstmagie. Van 7 tot 23 december brengen ruim 200 acteurs er een kerstverhaal tot leven. “Een uur lang wordt het publiek ondergedompeld in een magische kerstsfeer met speciale lichteffecten. Wie deelneemt aan een kerstwandeling doorheen het kasteel komt in een unieke wereld terecht met hemelse muziek en verrassende theaterstukjes. Achter elke hoek schuilt iets onverwachts”, zegt regisseur Luc Stevens.

Didier Verbaere

“In de Elfenschool van de Kerstman is iedereen in de weer voor Kerstmis. De Kerstman wil alle kinderen een sprookjesboek schenken. Schrijvers Horatius en Perkamentus moeten hem daarbij helpen aan de hand van zijn magische sprookjesboek. Erica, een meisje dat op de vlucht is voor de kerstpiraat, de boze figuur in het verhaal, belandt in het sprookjeskasteel van Laarne. De kerstpiraat kan het sprookjesboek echter verscheuren en alle sprookjes geraken door elkaar. Heel sprookjesland staat op zijn kop en dat creëert hilarische toestanden”, zegt Luc. Wat volgt is een spannende tocht door het kasteel in een wereld van magie. Alle info en tickets op www.kerstmagie.be. 

Didier Verbaere
Didier Verbaere
Didier Verbaere
Didier Verbaere
Didier Verbaere
Didier Verbaere
Didier Verbaere
Didier Verbaere
Didier Verbaere
Didier VerbaereReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.