Laakdalse sportlaureaten 2018 gehuldigd

De Laakdalse sportlaureaten 2018.
Peter Vanderveken De Laakdalse sportlaureaten 2018.
In een bomvolle polyvalente zaal in Veerle verzamelden de Laakdalse sporters en sportverenigingen voor de jaarlijkse sportlaureatenhuldiging. Zoals de traditie het wil, was VRT-journalist Frank Raes de moderator van dienst. 

In de categorie G-persoonlijkheid was zwemster Nelle Mens de primus. Bij de jongeren (-18 jaar) werden de titels verdeeld onder sportmeisje Nanou Thys van tennisclub Diest en sportjongen (-18 jaar) Devin Nyens, een beloftevolle atleet. De Landelijke Rijvereniging ponyclub De Wijngaard mag zich een jaar lang de sportjeugdclub van Laakdal noemen. Het palmares van boogschuttersclub Nooit Volleerd was zo lang en indrukwekkend dat zij tot jeugdsportclub werd uitgeroepen.

De trofee van sportvrouw ging naar turnster Gitte Leysen, atleet Seebe Van Herck mocht pronken met de trofee van sportman. Paardrijclub ‘t Perdje ontving de persprijs, een beloning voor de inzet van bestuur en trainers om een 30-tal personen met een beperking wekelijks te laten genieten van de paardrijsport.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.