Chiro Groot-Vorst en Samana openen chirozondag al zingend

Chiromeisjes De Schakel van Groot-Vorst openen op zondag 17 maart om 14 uur hun chirozondag op een originele manier. Voor deze gelegenheid krijgen ze assistentie van de leden van Samana (het vroegere CM-Ziekenzorg) om de dag al zingend aan te vatten. 

De chiroliedjes die aan bod zullen komen, gaan al verschillende generaties mee en zijn natuurlijk ook bekend bij de oudere leden van Samana. De liedjee werden allemaal opgetekend in een zangboekje. 

Flashback naar jeugd

Achteraf presenteren de chiromeisjes een tasje koffie en koekjes aan hun gasten. Dat alles gebeurt met als doel de dorpsgenoten samen te brengen over de verschillende leeftijden heen en de oudere generatie even terug te flitsen naar hun jeugd. 

Hoofdleidster Lore Mennes: “Deze activiteit past goed in het thema van dit chirojaar ‘Ca va?!’, de bekommernis om mekaar en de ruimte die je geeft aan andermans verhaal. En ook de link met het project “Jonge helpende handen” van Samana is snel gelegd.” 

Meer info : Paul Mondelaers (Vorsters Verenigingenkomitee), 0473/38.34.37.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.