Miss België kandidate wordt bedankt ‘namens heel Kuurne’

Josephine-Charlotte Lecluyse uit Kuurne werd in de bloemetjes gezet door burgemeester Francis Benoit en Eddy Lafaut van de Orde van de Ezel.
Geert Vanhaverbeke Josephine-Charlotte Lecluyse uit Kuurne werd in de bloemetjes gezet door burgemeester Francis Benoit en Eddy Lafaut van de Orde van de Ezel.
Josephine-Charlotte Lecluyse uit Kuurne, die het afgelopen weekend in de verkiezing van Miss België tot bij de laatste 12 schopte en met de titel Miss Model naar huis mocht keren, werd in de bloemetjes gezet door burgemeester Francis Benoit en Eddy Lafaut van de Orde van de Ezel, namens heel Kuurne en de Orde van de Ezel in het bijzonder. 

“Josephine-Charlotte, die uit 2.000 deelnemers bij de laatste 12 is geraakt, heeft Kuurne op de kaart gezet”, zegt Benoit. “Het was sinds 1986 geleden dat een Kuurnse - een zekere mevrouw Delaere was dat toen- de finale van Miss België bereikte. Josephine-Charlotte is een perfecte ambassadrice van onze gemeente. Ze werd bovendien reeds eerder Flairmodel van het jaar in 2016. Een internationale modellencarrière lonkt.” Josephine Lecluyse bedankte iedereen in Kuurne voor de steun tijdens haar avontuur. “Dankzij jullie ben ik zo ver geraakt en kan ik met veel trots terugkijken op het parcours dat ik heb mogen afleggen”, zegt ze. “Nu kan ik rustig mijn laatste jaar in het Spes Nostra in Heule uitdoen. Daarnaast kan ik mijn passie modellenwerk weer oppikken. Dankzij Miss België heb ik veel contacten kunnen leggen wat deuren kan openen voor mijn carrière als model. Jullie zullen zeker en vast nog van mij blijven horen.”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.