Diploma’s voor deelnemers techniekacademie

De 32 kinderen die de afgelopen maanden hebben deelgenomen aan de Kuurnse Techniekacademie hebben hun diploma in ontvangst genomen in Hoeve Vande Walle.
Maxime Petit De 32 kinderen die de afgelopen maanden hebben deelgenomen aan de Kuurnse Techniekacademie hebben hun diploma in ontvangst genomen in Hoeve Vande Walle.

De 32 kinderen die de afgelopen maanden hebben deelgenomen aan de Kuurnse Techniekacademie hebben woensdagnamiddag 5 december hun diploma in ontvangst genomen in Hoeve Vande Walle. De Techniekacademie Kuurne is een initiatief dat kinderen van 10 tot 12 jaar onderdompelt in de wereld van techniek en technologie. De kinderen die in Kuurne deelnamen aan de techniekacademie brachten enkele uitdagingen tot een goed einde. Zo maakten ze een voederhuisje, een mysterybox en een nachtklokje. De Techniekacademie is een samenwerking tussen de gemeente en Hogeschool VIVES, met de steun van tal van lokale bedrijfspartners en de provincie West-Vlaanderen en de provincie Oost-Vlaanderen.

Meer info vindt u op www.techniekacademie-kuurne.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.