Vriendenkring van Gemeentelijke Basisschool De Bosrank leverde valentijnsontbijten aan huis

De Vriendenkring van de Gemeentelijke Basisschool “De Bosrank” stelde maar liefst zevenhonderd ontbijten samen en leverde ze ook aan huis.
Ronny De Coster De Vriendenkring van de Gemeentelijke Basisschool “De Bosrank” stelde maar liefst zevenhonderd ontbijten samen en leverde ze ook aan huis.
Leden van de Vriendenkring van de Gemeentelijke Basisschool “De Bosrank” in Zingem hebben ter gelegenheid van Valentijn zondagochtend opnieuw ontbijten aan huis geleverd. 

Ze trokken niet alleen door Zingem, maar ook naar de buurgemeenten Oudenaarde, Zwalm en Gavere. “Met een team van ruim dertig medewerkers hebben we maar liefst zevenhonderd ontbijten samengesteld en thuis geleverd. Die grote respons stemt ons heel tevreden, want met de opbrengst van dit evenement financiert onze vereniging onder meer de aankoop van schoolmateriaal en sinterklaascadeaus en organiseren we ook de communie- en lentefeestreceptie in de gemeenteschool”, zegt Vanessa De Kerpel, voorzitter van de Vriendenkring van “De Bosrank”.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.