Zwangere bestuurster maakt inschattingsfout en botst met vier dagen oude Mercedes op BMW

De nagelnieuwe Mercedes liep flink wat schade op.
Kristof Pieters De nagelnieuwe Mercedes liep flink wat schade op.

Op de E17 richting Antwerpen deed zich dinsdagochtend om 8.30 uur een ongeval voor waarbij drie auto’s betrokken raakten. De bestuurster van een Mercedes van amper 4 dagen oud wou de afrit Kruibeke nemen, maar maakte daarbij een inschattingsfout. Ze reed in op de achterkant van een BMW die op de rechterrijstrook stond aan te schuiven in de file. Door de klap belandde die op zijn beurt tegen een Nissan. De bestuurster van de Mercedes bleek zwanger te zijn. Ze liep lichte verwondingen op en werd naar het AZ-Nikolaas in Sint-Niklaas overgebracht. De twee inzittenden uit de BMW en de bestuurder van de Nissan bleven ongedeerd. Door het ongeval was de rechterrijstrook een tijdlang afgesloten voor het verkeer, wat voor extra file zorgde in de sowieso al drukke ochtendspits op de E17.

Kristof Pieters2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Yves De Poortere

    Je kan die nochtans kopen met een automatisch rij- en afremsysteem.

  • Pieter De Koninck

    Ik zou de staat aanklagen in dit geval. Al talloze jaren wordt benadrukt hoe gevaarlijk het wel is om stil te staan op de pechstrook, aangezien de weginfrastructuur ook na afritten en voor opritten te wensen overlaat krijg je pechstrookpalaver.