VIDEO. Zwaar dronken bestuurder (26) knalt tegen verlichtingspaal in Kerkstraat

Bij een verkeersongeval in de Kerkstraat in Bazel is zondagavond een man van 26 jaar gewond geraakt. De man bleek zwaar onder invloed te zijn. Zijn rijbewijs werd ingetrokken.

De chauffeur reed met zijn Citroën Berlingo komende uit het dorpscentrum van Bazel richting Beekstraat. Hij kwam bij een uitwijkmanoeuvre in de onverharde berm terecht en verloor zo de controle over het stuur. Zijn wagen knalde vervolgens frontaal op een verlichtingspaal. De klap was zelfs zo hevig dat de betonnen paal doormidden brak en dwars over de rijbaan belandde. Het slachtoffer werd met een hoofdwonde naar het ziekenhuis overgebracht. De rijbaan werd in beide richtingen afgesloten tot Fluvius de nodige herstellingen uitgevoerd had.

De man liep een hoofdwonde op en werd naar het ziekenhuis overgebracht. Hij legde een positieve ademtest af en bleek 2,71 promille alcohol in zijn bloed te hebben. Zijn rijbewijs werd voor 15 dagen ingetrokken. Het voertuig was total-loss en moest getakeld worden

Door de klap brak de paal en kwam die dwars over de baan te liggen.
Kristof Pieters Door de klap brak de paal en kwam die dwars over de baan te liggen.
Kristof Pieters
Kristof Pieters
Kristof Pieters1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Matthias Van raemdonck

    Hoe komt de krant aan alle gegevens? Geeft politie alles vrij?

Video