Polderwives fuiven in openlucht

Chiro Adelheid organiseert de derde editie van Polderwives en die vind voor het eerst plaats in openlucht.
Foto Kristof Pieters Chiro Adelheid organiseert de derde editie van Polderwives en die vind voor het eerst plaats in openlucht.
Chiro Adelheid uit Kruibeke organiseert op vrijdag 8 september de derde editie van 'Polderwives'. De chiromeisjes laten voor een laatste keer de zomerbeats los.

"We gaan dit jaar voor de eerste keer openlucht", zegt Lien Egghe. "Het jeugdhuis Ter Walle wordt ingeruild voor de Scheldelei."

Afterwork

De werk- en schoolweek wordt vanaf 16 uur in stijl afgesloten met een 'afterwork'. "Hier zal je kunnen genieten van cocktails en mocktails, een verfrissend sterk biertje en vooral een leuke sfeer. Tegelijk start ook onze kindermiddag met een ballonwedstrijd, springkasteel, volksspelen, grime,... We voorzien ook zoet en hartig eten." De fuif zelf start om 21 uur. Er zijn enkele grote namen met dj Shizzle Le Sauvage van StuBru en Masai van MNM.


De voorverkoop is intussen uitverkocht, maar er zullen wel nog tickets zijn aan de kassa en dat voor 7 euro. De opbrengst gaat integraal naar de geplande verbouwingswerken aan het lokaal. Tickets voor Polderwives kosten in voorverkoop 3 euro en aan de kassa 5 euro. (PKM)