Kinderbegeleiders in de bloemetjes gezet

Tiany Rochtus ging 12 jaar lang naar de groepsopvang en helpt nu zelf een handje
Kristof Pieters Tiany Rochtus ging 12 jaar lang naar de groepsopvang en helpt nu zelf een handje
Vrijdag was het de Dag van de Kinderbegeleider en kregen alle kinderbegeleiders heel wat complimenten. Ook de Dienst voor gezinsopvang en Buitenschoolse Kinderopvang van Kruibeke liet deze dag niet zomaar voorbijgaan. 

Als dank voor hun dagelijkse en enthousiaste inzet werden ze door het gemeente- en OCMW-bestuur vrijdag verwend met een klein cadeautje. Dagelijks zet de Dienst voor Groepsopvang Kriebel van het OCMW Kruibeke negentien kinderbegeleiders in, die hiermee samen in 2017 in totaal 248 kindjes opvingen: 187 in dagopvang (baby’s en peuters) en 65 voltijds schoolgaande kinderen. Hiermee werden 199 gezinnen geholpen. Recent werd er nog een heel bijzondere gebruiker gevierd: Tiany Rochtus ging 12 jaar lang (van baby tot nu) naar de groepsopvang bij Gerda, Els en Fleur in Rupelmonde. Na haar baby- en peuterperiode bleef ze zo graag terugkomen, dat ze zich mee begon in te zetten voor de zorg voor de andere kindjes. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.