Mensenketting vraagt aandacht voor Rode Neuzen Dag

Zo'n 1.000 leerlingen en personeelsleden van de katholieke scholengroep Rhizo hielden op 1 december een Rode Neuzen Mars door Kortrijk om het mentaal welzijn van jongeren onder de aandacht te brengen. Ze hielden een slotmoment aan de verlaagde Leieboorden, waar ze een mensenketting vormden. "Een kippenvelmoment", zegt Annelies Biebuyck van Rhizo. "Het was niet eenvoudig om alle leerlingen op hun plaats te krijgen, maar het is ons wel gelukt. De minuut stilte die volgde, zorgde voor een gevoel van verbondenheid. Het was een uniek moment en we hopen dat onze boodschap is overgekomen. RHIZO kan ook een aardige cent aan de Rode Neuzen Dag schenken dankzij de verkoop van rode neuzen en pannenkoeken op de verschillende scholen. Met het ingezamelde bedrag van 4.300 euro dragen we vast en zeker ons steentje bij.”

Zo’n 1.000 leerlingen van het Rhizo trokken door Kortrijk om aandacht te vragen voor het mentaal welzijn van jongeren.
Henk Deleu Zo’n 1.000 leerlingen van het Rhizo trokken door Kortrijk om aandacht te vragen voor het mentaal welzijn van jongeren.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.