Jonge advocaten verkopen Sinterklaaszakjes voor goede doel

advocates Daphné Nachtergaele en Bo Manderick  van Jonge Balie Kortrijk bij de Sinterklaaszakjes
Lieven Samyn advocates Daphné Nachtergaele en Bo Manderick van Jonge Balie Kortrijk bij de Sinterklaaszakjes

In het gerechtsgebouw in Kortrijk was het opnieuw smullen geblazen. Naar jaarlijkse traditie verkocht de Jonge Balie Kortrijk er dinsdag Sinterklaaszakjes voor het goede doel in het kader van ‘De Warmste Week’. Met de opbrengst steunen de jonge advocaten vzw De Bleekweide’, een expertise- en begeleidingscentrum dat zich richt op kinderen, jongeren en volwassenen die het psychisch wat moeilijker hebben. Dankzij dit centrum krijgen deze mensen de tijd, ruimte en steun die ze nodig hebben om bepaalde verliezen, emotioneel belastende situaties of trauma’s te verwerken. De Bleekweide heeft ook een West-Vlaamse spin-off in Kortrijk en gekend is onder de naam ‘VZW Ontrafel’. Zo’n 400 Sinterklaaszakjes gingen alvast vlot over de…zitbank van het gerechtsgebouw.

Op woensdag 12 december organiseert de Jonge Balie Kortrijk ook nog een Retro Night voor het goede doel in café Den Chips in Kortrijk. Inschrijven voor deze volks-, gezelschaps- en kaartspelavond kan door te mailen naar floor.vynckier@akurad.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.