12 uren van De Vruen

Kom mee spinnen voor het goede doel.
RV Kom mee spinnen voor het goede doel.

Op zaterdag 8 december sporten we samen voor het goede doel en dat 12 uren lang. Tijdens de spinningarathon ‘De 12 uren van De Vruen’ fietsen jij en je ploeg voor goede doelen vzw Sofhea en Beleefhoeve Pantouf. Elke ploeg bestaat uit minstens vier leden en elke deelnemer van de ploeg moet minimum een uur spinnen. Er wordt per ploeg een kapitein aangeduid. 

Je kan je ploeg ook laten sponsoren. De ploeg krijgt dan de naam van het bedrijf dat hen sponsort en dat bedrijf wordt uitgenodigd voor de 12 uren van De Vruen en ontvangt een fles cava bij aankomst in de cafetaria”, klinkt het bij de organisatie. Elke ploeg krijgt op geregelde tijdstippen gedurende de 12 uren fruit en energydrank en elke deelnemer ontvangt een handdoekje als herinnering aan zijn of haar deelname.”

Deelnemen kost 50 euro per ploeg. Interesse? Schrijf je dan snel in via de website van de gemeente Kortenaken of via mail naar sportdienst@kortenaken.be. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.