Schrijf tekst voor gevel Altenalandhuis

Liefhebbers van poëzie, spreuken en slogans kunnen hun teksten laten vereeuwigen op de vernieuwde gevel van het Altenalandhuis in het gelijknamige park, dat volop verbouwd en gerenoveerd wordt.

Geïnteresseerden kunnen een tekst in het Nederlands schrijven die tussen de 300 en 500 karakters telt. De thema's waaruit kan gekozen worden, zijn Kontich, academie, muziek, woord, cultuur, gemeenschap, school en het Altenapark met zijn omgeving. Het is de bedoeling dat de teksten het karakter van het gebouw benadrukken.

De renovatie wordt in het najaar van 2018 voltooid. Op de gelijkvloerse verdieping komen een bistro, een comfortabele toegang naar de kapel en een vestiaire met foyer. De Academie voor Muziek, Woord en Dans van de afdeling Kontich krijgt een stek op de verdieping. Daarnaast zijn er een computerlokaal en middelgrote en kleine vergaderzalen gepland.

De teksten dienen uiterlijk 31 oktober binnen te zijn. Meer info: uitwinkel@kontich.be. Via dit adres kan je je geveltekst insturen. (CML)