Politie Westkust zoekt eigenaars waardevolle voorwerpen

De politie Westkust zoekt de eigenaars van deze voorwerpen.
PZ Westkust De politie Westkust zoekt de eigenaars van deze voorwerpen.
De politie Westkust (De Panne, Koksijde, Nieuwpoort) is op zoek naar de eigenaars van enkele verloren maar waardevolle voorwerpen die werden binnengebracht op het politiekantoor. Het gaat om een armband met Frans opschrift, een horloge, een ring en een trouwring met de namen Rachel en Frans.

 “Tot nu toe vroeg niemand naar deze voorwerpen, maar nochtans kan onder meer de trouwring een grote emotionele waarde hebben. Daarom proberen wij de eigenaars zelf te vinden via community policing. Dit hielp ons in het verleden al dikwijls om eigenaars terug te vinden”, zegt woordvoerster Ine Deburchgraeve. 

De rechtmatige eigenaars kunnen hun voorwerpen afhalen bij de onthaaldienst in het nieuw centraal politiehuis in de Ter Duinenlaan in Koksijde. “Mits bewijs dat ze van hen zijn. We geven de trouwdatum op de ring en het opschrift op de armband bewust niet mee omdat die gegevens als bewijs kunnen dienen. Voor het horloge en de andere ring vragen we bij voorkeur naar het aankoopbewijs of een ander tastbaar bewijs”, aldus Ine Deburchgraeve.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.