Handelaars opgelet: dief steelt lege fruit- en groentekratten voor statiegeld

Het gaat om dergelijke kratten om groenten en fruit mee te vervoeren. Op de lege kratten zit statiegeld.
Mondipal.nl Het gaat om dergelijke kratten om groenten en fruit mee te vervoeren. Op de lege kratten zit statiegeld.
In Nieuwpoort en Koksijde is een dief aan het werk die uit is op lege fruit- en groentekratten. Voor wie zich afvraagt wat de bedoeling is: de fruit- en groentebakken zijn leeggoed en zijn dus geld waard.

De politie kreeg intussen twee meldingen binnen van diefstal bij supermarkten. Woensdagmorgen rond 10 uur werden heel wat lege blauwe kratten ontvreemd bij de Colruyt in de Zeelaan in Koksijde, waarop het personeel de politie verwittigde. De dader werd niet meer aangetroffen. Eerder sloeg vermoedelijk dezelfde man toe bij de Carrefour langs de Kaai in Nieuwpoort. Op 22 februari werden acht lege blauwe bakken gestolen, in totaal zo’n 30 euro waard. De politie vermoedt dat de dief de kratten elders binnenbrengt en zo het statiegeld opstrijkt.

Wie de man aan het werk ziet, wordt verzocht de politie Westkust te bellen op het nummer 058/53.30.00. De verdachte zou kaal en ongeveer 1,60 meter groot zijn.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


Video