Handelaars bundelen krachten voor stijlvolle shoppingdag

Handelaarsbond Hart van Koksijde presenteert Stijlvol Shoppen
GUS Handelaarsbond Hart van Koksijde presenteert Stijlvol Shoppen
De handelaarsbond Hart van Koksijde presenteert zaterdag 22 december stijlvol shoppen in de Zeelaan. Toerisme Koksijde koppelt er zijn kerstparade aan.

Stijlvol shoppen, dat staat voor een sfeervol aangeklede Zeelaan en animatie vanaf 10.30 uur. “We hebben heel wat handelszaken waar je zeker inspiratie zult vinden voor de kerstcadeautjes”, zegt voorzitster Annick Vandenbroucke van Hartje van Koksijde. “Shoppen is zoveel leuker met aangepaste animatie. Zaterdag 22 december vanaf 10.30 uur zorgen we voor straattheater, een kerstkoor en een workshop geschenken verpakken en we nodigen de Christmas Carol Singers, kerstmarionetten en elfjes uit. Uiteraard kreeg ook de kerstman een uitnodiging om langs te komen. Tijdens de eindejaarsactie van de handelaars maak je kans op een van de 1.000 flessen cava.”

Toerisme Koksijde-Oostduinkerke plant om 18 uur diezelfde dag de sprookjesachtige parade FierS & Cheval in de Zeelaan, gevolgd door vuurwerk op het strand.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.